equip - anglès arquitectes

Vaya al Contenido

Menu Principal

equip

Josep Anglès Pascual
És arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle - Universitat Ramon Llull - 2005 i està col·legiat, amb número 49122-5, pel  Col·legi d’arquitectes de Catalunya - 2006.

Des d’aleshores és professor de geometria descriptiva a la mateixa escola –Campus Tarragona–
Entre el 2006 i el 2011 ha treballat al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya –Demarcació de Tarragona– realitzant diverses tasques d’assistència professional a la Vocalia de Cultura i ha estat coordinador d’activitats culturals a la Seu de Reus. Ha organitzat la V i VI Biennal d’Arquitectura Alejandro de la Sota, n’ha estat secretari del jurat, comissari de l’exposició i coordinador de l’edició del catàleg.
Ha treballat als estudis d’arquitectura de Pau Pérez Jové 2001-2005, David Tàpias + Núria Salvadó 2005-2010, ZFA Architecture & Urban Lab 2011-...

Des de 2005 té despatx propi on porta a terme diferents projectes en el camp de l’Arquitectura i l’Urbanisme. Actualment treballa a l’Ajuntament de Reus amb l’equip de redacció del POUM.

Marc Anglès Pascual
És enginyer d’edificació per l’Escola Superior de Tecnologia
Universitat Jaume I - 2012, arquitecte tècnic per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle - Universitat Ramon Llull - 2010, tècnic superior delineant per l’Institut d'educació secundària Domènech y Montaner - 2006  i està col·legiat, amb número 1611, pel Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona COAATT.

Entre 2004 i 2006 ha treballat al despatx de topografia Pep Juncosa realitzant projectes topogràfics.
Durant el 2006 ha treballat al despatx d’arquitectura Rodríguez de Arostegui dessarrollant diferents tipus de projectes de construcció i rehabilitació.
El 2007 ha treballat al despatx d’arquitectura David Tapias + Núria Salvadó realitzant tasques de representació d’obres arquitectòniques mitjançant maquetes a escala.
Ha colaborat amb empreses constructores com Garcia Riera en la direcció d’execució de projectes de rehabilitació i obra nova.

Des de 2012 té despatx propi on porta a terme diferents projectes en el camp de l'arquitectura tècnica i l'enginyeria de l’edificació.

Regreso al contenido | Regreso al menu principal