topografiia - anglès arquitectes

Vaya al Contenido

Menu Principal

topografiia

TOPOGRAFIA

La topografia és la ciència que estudia el conjunt de procediments per a determinar la posició d'un punt sobre la superfície de la Terra.

anglès arquitectes  participa en projectes d'obra civil i edificació, des de la redacció del projecte, aportant la cartografia necessària, fins a l'execució del mateix, executant totes les labors d'oficina tècnica i replanteig.

Disposem de l'última tecnologia en equips GPS i estacions robotitzades per poder desenvolupar tot tipus de projectes topogràfics.SERVEIS TOPOGRÀFICS


| Aixecaments topogràfics |   Urbans - Rústics - Interiors - As built
Un aixecament topogràfic es fa per conèixer les característiques geomètriques d'un terreny, finca o parcel·la. Els aixecaments topogràfics determinen la localització, superfície exacta, límits i altura dels diferents punts del terreny; perquè posteriorment es disposi d'informació precisa per realitzar els seus projectes d'arquitectura, urbanisme o infraestructures.

| Replantejos d'obres |   Edificació - Obra civil
El replanteig és una operació topogràfica que té com a objecte reflectir sobre el terreny la informació continguda en els plànols.
Es realitzen de forma rutinària en qualsevol projecte constructiu sempre en les primeres fases d'obra.

En el cas de replantejos de finques l'objecte és determinar sobre el terreny els límits reals, definir partions o superfície real per poder posteriorment realitzar les obres pertinents (murs, tanques,..) que delimiten la propietat.


| Estudis cadastrals |   Segregacions de finques  -  Partions  -  Actualització cadastral
Les discrepàncies cadastrals sorgeixen quan no concorda la descripció cadastral d'un bé immoble de qualsevol tipus (finques, parcel·les, terrenys, edificis, pisos, etc.) amb la realitat.
Realitzem tota la documentació topogràfica necessària per a l'esmena de discrepàncies cadastrals.


QUE POT FER | anglès arquitectes | EN RELACIÓ A LA TOPOGRAFIA?


Des d'anglès arquitectes oferim una experiència àmplia en tots els camps de la topografia donant servei a l’administració pública, empreses, professionals i particulars.

Truqui al 620 399 607 o posi's en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari


Aixecaments topogràficsReplantejos d'obresEstudis cadastrals

Regreso al contenido | Regreso al menu principal